Yrityksille

JJJ – Solutions tarjoaa palveluiteen myös yrityksille.

IT-tukipalveluita aina pienyrityksestä suurempiin firmoihin asti. Liiketoiminta-ajatuksenamme on tarjota ymmärrettävää, nopeaa ja joustavaa IT apua. Ongelmat tietotekniikan kanssa kulminoituvat usein siihen, että laitteiden toimintaa ei tiedetä eikä ihmisillä ole yhteistä kieltä tukihenkilön kanssa. Meillä tilanne on toisin, ja me puhumme ymmärrettävää digiä. Tällä tavalla varmistamme, että yrityksenne on mahdollista saada paras apu tarpeeseeen. Tämä ei tarkoita kalleimman, vaan toimivimman ratkaisun löytämistä digiasiaan.

JJJ – Solutionsin IT-tukipalveluun sisältyy tuntihinnoiteltu on-site tuki. Tämä tarkoittaa, että tulemme luoksenne ratkaisemaan ongelman, tai laiteongelmissa noudamme laitteen luotanne ja palautamme sen huollettuna. Jos laite sisältää arkaluontoisia tietoja, joita ei tietoturvasyistä voi siirtää pois tiloista tai huolto on suoritettava valvonnan alaisena, tulemme toimipisteellenne suorittamaan työn.

Tarjoamme myös jatkuvaa IT-tukea, joka on tuntihinnoiteltu. Tämä vaihtoehto sisältää kokonaisvaltaisemman ylläpidon yritysten eri IT-tarpeisiin ja internetsivujen ylläpitoon.

Kysy lisää IT-tukipalveluistamme
Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info(at)jjjsolutions.fi

Toimimme myös domainvälittäjänä ja rakennamme verkkosivuja. JJJ – Solutions on täyden palvelun IT-kumppani yrityksille.