JJJ – Solutions on siirtänyt opetustoimintansa osoitteeseen www.digiopetus.fi

Onko sinulla sähköpostiohjelma, joka ei tottele? Eikö tietokoneen päivittäminen tunnu luontevalta, tai tekeekö kone asioita, joita et haluaisi sen tekevän? Eikö puhelin tai tabletti tunnu tekevän asioita miten haluaisit?

Yksityisopetuksessa pureudutaan aina askarruttavaan asiaan. Tunnin aikana katsotaan läpi asiakkaan ongelma tämän laitteen tai ohjelman kanssa, ja opetetaan suoriutumaan eteenpäin hankalalta tuntuneessa tilanteessa. Sinun ei tarvitse enää ihmetellä, mitä tietokoneesi, puhelimesi tai tablettisi tekee tai mihin lähettämäsi sähköposti on kadonnut. Minä autan selvittämään tilanteen.

Yksityisopetuksen tarkoitus on, että tunnin jälkeen sinulla on osaaminen ratkaista vastaava tilanne tulevaisuudessa. Minun tarkoituksena ei ole vain korjata ongelmaa tai ratkaista hankalaa tilannetta, vaan opettaa asiakkaalle ratkaisu tilanteeseen sen uusiutuessa. Näin tekniikan kanssa kohdattavat vaikeat hetket helpottuvat, ja sinun ei pahimmassa tapauksessa tarvitse kuluttaa ylimääräistä aikaa tai odottaa ongelmatilanteen ratkaisemista.

Yksityisopetuksen ajankohta sovitaan aina erikseen asiakkaan kanssa ja koulutus järjestetään asiakkaan laitteella. Paras laite oppia on se laite, jota käytetään.

Yksityistunnin hinta on 50 euroa per tunti (Sis. ALV24%). Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Lisätietoa yksityisopetuksesta: www.digiopetus.fi

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi