Verkkotunnukset eli domainit

JJJ – Solutions on Viestintäviraston valtuuttama verkkotunnusvälittäjä. Kauttamme voit varata haluamasi vapaan .fi domainin.

Domainilla tarkoitetaan verkko-osoitetta, joka toimii internetsivun osoitteena. Tämän sivuston domain on jjjsolutions ja verkko-osoite www.jjjsolutions.fi

Domainin kustannus
.fi verkkotunnuksen kustannus on 15 euroa per vuosi, sisältäen arvonlisäveron 24%.

Domainin varaaminen
Jos haluat varata domainin, tarkista ensin sen saatavuus. Domainin saatavuuden voi tarkistaa täältä. JJJ – Solutions varmistaa saatavuuden vielä ennen verkkotunnuksen varaamista.

Domainin pitäminen / uusiminen
Domainin voi varata 1, 2 tai 3 vuodeksi kerrallaan. Kun domain on vanhentumassa, lähettää JJJ – Solutions tästä ilmoituksen asiakkaalle ja asiakas voi päättää haluaako tämä uusia verkkotunnuksen. Verkkotunnuksen voi uusia 1, 2 tai 3 vuodeksi kerralla.

Domainin irtisanominen
Jos asiakas ei halua uusia verkkotunnusta, vanhenee se automaattisesti. Tunnuksen vanhennuttua, vapautuu se kuukauden kuluessa muiden varattavaksi. Jos joku muu taho varaa verkkotunnuksen tämän jälkeen, se on heidän omaisuuttaan sen seuraavaan vapautumiseen asti.

Domainin vaihtaminen toiselle välittäjälle
tekstiä

Verkkotunnuksen yleisiä asioita

Tekstiä

Serverit ja hostaus

JJJ – Solutions ei tarjoa serveritilaa tai hostaa verkkosivuja. Webhotelleihin voit tutustua esim www.hostingpalvelu.fi, www.zoner.fi, www.louhi.fi tai www.domainhotelli.fi. Nämä yritykset eivät ole yhteistyössä JJJ – Solutionsin kanssa ja niiden kanssa tehtävät sopimukset eivät vaikuta JJJ – Solutionsin kanssa tehtyisin domainsopimuksiin.

JJJ – Solutions rekisteröi domainit suoraan Traficomilta. Näin JJJ – Solutions varmistaa, että domainien varaamisessa ei ole turhia välikäsiä.

Kysy lisää verkkotunnuksista ja verkkotunnusvälittämisestä: info@jjjsolutions.fi