Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kyllä kannattaa. Vanhemmat tietokoneet ovat hyvin usein korjattavissa. Esimerkiksi rikkoutuneen kovalevyn tapauksessa sen vaihto nykyaikaiseksi SSD levyksi tekee koneesta jopa paremman kuin uutena. Korjaaminen on lisäksi ystävällisempää sekä lompakolle, että ympäristölle.

Riippuu tapauksesta. JJJ – Solutions pyrkii asentamaan tai korjaamaan laitteen saman tai viimeistään seuraavan päivän aikana. Jos huolto kestää pidempään, johtuu se usein jonkin osan odottamisesta. Pitkittyneistä huolloista ilmoitetaan aina asiakkaalle.

Kumpi tahansa. Molemmissa on paljon hyviä puolia ja molempia päivitetään säännöllisesti, jolloin niiden käyttö on turvallista. MacOS on yksinkertainen oppia ja sopii loistavasti kannettavan tietokoneen käyttöjärjestelmäksi. Vastaavasti pelaaminen tai useiden tiedostojen hallinta on helpompaa Windowsilla. Molemmat ovat erinomaisia käyttöjärjestelmiä nykypäivänä.

Tietokoneiden osia. Näiden termien tietäminen ei ole niin tärkeää, kuin se mihin ne vaikuttavat ja mitä niiden kanssa tulee ottaa huomioon. JJJ – Solutions pyrkii siihen, että jokainen ymmärtää mitä laitteet tekevät ja miten ne toimivat. Tällä tavalla on mahdollista saavuttaa pitkäkestoisempi toimiva suhde tietotekniikan kanssa.

Riippuu tilanteesta. Tietokoneiden korjaus maksaa meillä 65€ per työtunti. Useimmat korjaukset, kuten ohjelmiston uudelleenasennus tai kovalevyn vaihto saadaan tehtyä tunnissa tai kahdessa. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoista. Jos korjaus ei kannata rahallisesti, kerromme tämän asiakkaalle välittömästi.

Ymmärrettävää. Usein IT ihmiset sortuvat puhumaan teknologiajargonia, josta ei ole hyötyä kenellekään. On tärkeää tietää, mistä on kyse, mutta on vielä tärkeämpää ymmärtää mistä on kyse. JJJ – Solutionsin yhtenä asiakaslupauksena on olla ymmärrettävä IT-palveluiden tarjoaja.

Riippuu käytöstä. Kannettavan tietokoneen parhaana puolena on mahdollisuus kuljettaa sitä mukana tahdottaessa. Kannettava tietokone ei myöskään vie niin paljoa tilaa, kuin pöytätietokone. Vastaavasti pöytäkoneeseen on mahdollista kiinnittää suuri näyttö, ja pöytäkoneet ovat usein suhteessa tehokkaampia, kuin kannettavat. Molemmat vaihtoehdot ovat toimivia, ja käytämme myös omasssa toiminnassamme molempia.

Eikö miettimääsi asiaa löytynyt? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.