Tietokoneiden käyttöikä on lyhentynyt nykypäivänä. JJJ – Solutions uskoo, että jokainen tietokone voi kestää yli nykyisen kolmen vuoden oletusajan. Suurin osa tietokoneiden ongelmista on järkevästi ja kustannustehokkaasti ratkaistavissa. Vanhasta koneesta on mahdollista korjata tai päivittää uudenveroinen, tai jopa parempi.

Tietokoneiden huoltopalveluumme kuuluu mm.

  • Tietokoneiden huollot (niin osa- kuin ohjelmistoviat).
  • Tietokoneen osien asennukset (Pöytätietokoneet ja kannettavat).
  • Tietokoneen ohjelmistojen asennukset (käyttöjärjestelmät ja muut ohjelmat).
  • Tietojen pelastaminen jumissa olevalta tietokoneelta.
  • Uuden tietokoneen ostoapu.

Palvelumme joustavuutta kertoo parhaiten se, että voimme noutaa tietokoneen huoltoon asiakkaalta Tampereen alueella ilman erillistä lisämaksua. Tämän jälkeen tietokone huolletaan toimipisteellä Kalevanrinteellä ja toimitetaan huollettuna ja päivitettynä takaisin asiakkaalle. Koneen nouto ja palautus Tampereen alueella sisältyvät koneen huoltopakettiin. Muilla alueilla koneen nouto- ja palautushinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Noutopalvelumme toimii myös yritysten kanssa ilman lisämaksua!

Voin myös tulla paikan päälle huoltamaan tai asentamaan tietokoneen. Matkoista ei tule Tampereen alueella ylimääräistä kustannusta. Pidemmistä matkoista sovitaan erikseen asiakkaan kanssa.

Hinnaston mukainen tietokoneen korjauskustannus on työn osalta 65 euroa per aktiivinen työtunti. Pienistä ylityksistä ei laskuteta alkavalta tunnilta ylimääräistä. Kaikki hinnat arvioidaan asiakkaalle mahdollisimman tarkasti ennen tietokoneen korjausta. Työn hinnan lisäksi mahdolliset tietokoneeseen käytetyt varaosat laskutetaan asiakkaalta samaan hintaan, millä ne hankitaan. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

​​
Lisätiedot

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi