Tietokoneiden huolto ja korjaus

Elektroniikan käyttöikä on lyhentynyt nykypäivänä. JJJ – Solutionsin tarkoituksena on pidentää tätä käyttöikää. Uskomme, että jokainen tietokone voi kestää yli nykyisen kolmen vuoden oletusajan. Suurin osa tietokoneiden ja muun elektroniikan ongelmista on usein järkevästi ja kustannustehokkaasti ratkaistavissa. Vanhasta koneesta on mahdollista korjata tai päivittää uudenveroinen, tai jopa parempi kuin uutena.

Tietokoneiden huolto on erinomainen tapa ylläpitää olemassa olevan laitteen suorituskykyä. Tämä on tärkeää, ja sillä voi edesauttaa tietokoneen kestoa. Jos kone on kuitenkin mennyt rikki, tai hajoamassa, niin hyvin todennäköisesti se kannattaa korjata. Korjaamalla vanha kone on mahdollista saada jopa paremmaksi, kuin ennen. Tutustu huolto- ja korjaustarjontaamme alla.

Kuten autot, myös tietokoneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa. Näin laitteet pysyvät toimintakykyisinä, eivätkä hidastu. Tietokoneiden huoltotoimenpiteisiin lukeutuu mm. fyysisen lian ja pölyn poisto niin pöytätietokoneen kotelosta, kuin kannettavan tietokoneen tuulettimesta. Puhdas tietokone käy viileämpänä, eikä käytä toimimiseen vaadittuja resursseja ylimääräiseen jäähdyttämiseen.

Fyysisen ylläpidon lisäksi tietokoneet tarvitsevat myös ylläpitoa ohjelmistopuolella. Ylimääräiset ohjelmat ja turhat tiedostot vievät tallennustilaa tietokoneelta ja ajan myötä tämä turha tieto pirstaloituu ja tietokoneen toiminta hidastuu. Ongelma korostuu vanhanaikaisemmilla, pyörivillä kiintolevyillä. Nykyaikaisemmat SSD levyt eivät välttämättä oireile hidastumalla, mutta siivous ja optimointi auttavat myös näiden toiminnassa.

Tilanvapautuksen lisäksi ajurien päivittäminen, tai niiden ajan tasalla olemisen varmistaminen ja ohjelmistopäivitysten asentaminen on hyvä loppusilaus huollolle. Näillä toimilla järjestelmä on sekä optimoitu, että ajan tasalla ja sen voidaan olettaa toimivan parhaalla mahdollsella tavalla.

Tiivistettynä huoltopakettiin sisältyy:
  • Koneen fyysinen puhdistus.
  • Turhien ohjelmien ja roskatiedostojen poisto ja tallennustilan optimointi.
  • Kiintolevyn eheytys tai optimointi.
  • Tietokoneen ajurien tarkistus ja päivitys.
  • Ohjelmistopäivitysten tarkistaminen ja päivitys.
Tietokoneen huolto maksaa 65€ / työtunti. Hinta sisältää arvonlisäveron. Työn osuus on kotitalousvähennyskelpoinen.
Ota yhteyttä ja varaa huolto laitteellesi.
 

Rikkinäinen tietokone ei usein ole entinen. Suuri osa tietokoneiden vioista on huollettavissa ja useimmiten huolto on sekä taloudellisesti, että ympäristöllisesti kannattavaa.

Tietokoneiden huoltopalveluihin kuuluu mm.

  • Tietokoneiden huollot (niin osa- kuin ohjelmistoviat).
  • Tietokoneen osien asennukset (Pöytätietokoneet ja kannettavat).
  • Tietokoneen ohjelmistojen asennukset (käyttöjärjestelmät ja muut ohjelmat).
  • Tietojen pelastaminen jumissa olevalta tietokoneelta.
  • Uuden tietokoneen ostoapu.

Palvelumme joustavuutta kertoo parhaiten se, että voimme noutaa tietokoneen huoltoon asiakkaalta Tampereen alueella ilman erillistä lisämaksua. Tämän jälkeen tietokone huolletaan toimipisteellämme Kalevanrinteellä ja toimitetaan huollettuna ja päivitettynä takaisin asiakkaalle. Koneen nouto ja palautus Tampereen alueella sisältyvät koneen huoltopakettiin. Muilla alueilla koneen nouto- ja palautushinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Noutopalvelumme toimii myös yritysten kanssa ilman lisämaksua!

Asiakkaan halutessa huolto voidaan suorittaa myös paikan päällä. Matkoista ei tule Tampereen alueella ylimääräistä kustannusta. Pidemmistä matkoista sovitaan erikseen.

Hinnaston mukainen tietokoneen korjauskustannus on työn osalta 65 euroa per aktiivinen työtunti. Pienistä ylityksistä ei laskuteta alkavalta tunnilta ylimääräistä. Kaikki hinnat arvioidaan asiakkaalle mahdollisimman tarkasti ennen tietokoneen korjausta. Työn hinnan lisäksi mahdolliset tietokoneeseen käytetyt varaosat laskutetaan asiakkaalta samaan hintaan, millä ne hankitaan. Kaikki hinnat sisältävät ALV 24%

Lisätiedot

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi