Tietoa yrityksestä

JJJ – Solutions on vuonna 2016 perustettu täyden palvelun IT-tuki ja huoltoliike. Yrityksen tarkoituksena on pidentää tietotekniikan käyttöikää ja tarjota ymmärrettävää tukea arjen IT-ongelmiin. Olen Jarmo Hirvonen, yrittäjä, opiskelija ja tietokoneista kaikkea kantapäänkin kautta oppinut. Perustin JJJ – Solutionsin vuonna 2016, kun aloitin opiskelun. Ajattelin että yrittäminen voi olla mielekäs tapa työskennellä opintojen ohella. 

Aloitin vuosia sitten harrastusmielessä ostamalla käytettyjä tietokoneita, jotka korjasin omaan käyttööni. Pikkuhiljaa myin ostamiani koneita eteenpäin ja huomasin hommasta jäävän jotain käteenkin. Toiminta oli pienimuotoista, mutta innostus lähti tästä liikkeelle. Kokemusta tietokoneiden kanssa toimimisesta on jo kaukaa. Ensimmäinen tietokoneeni on IBM PS/1, joka on minulla yhä toiminnassa ja käytössä. Täynnä retropelejä tietenkin. Osaamisen kasvaessa minusta tuli sukulaisten IT-tukihenkilö. Korjattujen sähköpostitilien ja muiden vastaavien määrää en osaa enää edes kuvitella. Kaikki tämä on opettanut käytännön kautta ratkaisemaan erilaisia tietokoneiden teknisiä ongelmia, sekä ohjelmistojen solmuja.

Tietokoneiden huolto on ollut pitkään lähellä sydäntäni, sillä jokainen laite ei mene lopullisesti rikki vaikka usein niin uskotaan. Olen ostanut viimeisen uuden tietokoneeni vuonna 2014, joka on minulla edelleen käytössä. Kaikki muut tietokoneeni ovat minulle hajonneina tulleita, jotka olen korjannut omaan käyttööni.

Tarkoituksenani on myydä kunnostamiani tietokoneita yksityishenkilöille ja pienyrityksille, mutta en ole vielä saanut tarvittavaa varastoa tai myyntikanavaa tämän tehdäkseni. Huoltamani tietokoneet ovat kaikki testaamiani, ja niissä on sisällä Windows, MacOS tai Linux -käyttöjärjestelmä. Asiakkaan toiveesta voin myös kustomoida konetta käyttömuistin tai kovalevyn osalta. Tämä tietysti myös kustantaa enemmän kuin vakiomuotoinen huollettu tietokone.

Jos käytetyt koneet eivät ole juuri se oma juttu, autan myös tietokoneen ostamisessa. Kiinnostukseni elektroniikkaa ja tietotekniikkaa kohtaan pitävät huolen siitä, että olen aina perillä uusimmasta teknologiasta ja uusimmista tietokone-, puhelin- ja tablettimalleista.

Asiakkainani on tällä hetkellä yksityishenkilöitä ja pienyrityksiä. Tarjoan jokaiselle asiakkaalleni henkilökohtaista ja joustavaa palvelua, jossa toimitaan asiakkaan etu ensimmäisenä. Keväällä 2018 ymmärsin, että suuri osa toimintaani on ollut opastaa ihmisiä erinäisten laitteiden kanssa. Siispä uusimpana toimintana tarjoan tietokoneiden, tablettien ja puhelinten käyttökoulutusta.

Missio

JJJ – Solutions haluaa tehdä tietotekniikasta kestävämpää. Vanhat laitteet eivät automaattisesti ole entisiä niiden hajotessa. Autoja, rakennuksia, jopa puhelimia huolletaan. Miksei tietokoneitakin huollettaisi? Usein vanhasta koneesta on mahdollista tehdä uudenveroinen, tai parhaassa tapauksessa jopa parempi.* Vanhan tietokoneen korjaaminen säästää usein myös rahaa uuden ostoon verrattuna. Jos asiakas käyttää 100 euroa laitteen huoltoon, ja sillä saadaan esimerkiksi kolme vuotta lisää käyttöikää koneelle, voi odottaa ratkaisun olleen edullisempi ja ennen kaikkea ympäristöystävällisempi kuin uuden laitteen hankinta.

JJJ – Solutions ei pyri olemaan edullisin, vaan luotettavin IT-ratkaisujen tarjoaja Tampereen alueella. Asiakastyytyväisyys on ensisijaisen tärkeä asia. Tarjoamme tämän vuoksi ymmärrettävää, huolellista ja nopeaa tukea tietokoneiden ja muiden IT-laitteiden ja -järjestelmien kanssa. Meille ei riitä vain laitteiden huolto, vaan haluamme että asiakkaamme oppivat myös ymmärtämään itse niiden toimintaa ja käyttöä. Tarjoamme tämän vuoksi yksityisopetuksena digiopetustunteja aputoiminimemme Pirkanmaan Digiopetuksen kautta. 

Asiakaslupaus