Tietoa yrityksestä

Perustin JJJ – Solutionsin vuonna 2016. Tarkoituksenani oli siirtyä sivutoimiseksi yrittäjäksi opiskelun oheen, kun pääsin Tampereen kauppakorkeakouluun. Opiskellessani huomasin yrittäjänä toimimisen ja tietoteknisten ongelmien ratkaisemisen olevan mielenkiintoista työtä. Tänä päivänä työllistän itseni opiskelu ohella vain oman yritykseni toiminnalla.

Olen Jarmo Hirvonen, yrittäjä, opiskelija ja tietokoneista kaikkea kantapäänkin kautta oppinut.

Aloitin vuosia sitten harrastusmielessä ostamalla käytettyjä tietokoneita, jotka korjasin omaan käyttööni. Pikkuhiljaa myin ostamiani koneita eteenpäin ja huomasin hommasta jäävän jotain käteenkin. 

Osaamisen kasvaessa minusta tuli sukulaisten IT-tukihenkilö. Korjattujen sähköpostitilien ja muiden vastaavien määrää en osaa enää edes kuvitella. Kaikki tämä on opettanut käytännön kautta ratkaisemaan erilaisia tietokoneiden teknisiä ongelmia, sekä ohjelmistojen solmuja. 

Tietokoneiden huolto on ollut pitkään lähellä sydäntäni, sillä jokainen laite ei mene lopullisesti rikki vaikka usein niin uskotaan. Olen ostanut viimeisen uuden tietokoneeni vuonna 2014, joka on minulla edelleen käytössä. Kaikki muut tietokoneeni ovat minulle hajonneina tulleita, jotka olen korjannut omaan käyttööni.

Tarkoituksenani on myydä kunnostamiani tietokoneita yksityishenkilöille ja pienyrityksille, mutta en ole vielä saanut tarvittavaa varastoa tai myyntikanavaa tämän tehdäkseni. Huoltamani tietokoneet ovat kaikki testaamiani, ja niissä on sisällä Windows, MacOS tai Linux -käyttöjärjestelmä. Asiakkaan toiveesta voin myös kustomoida konetta käyttömuistin tai kovalevyn osalta. Tämä tietysti myös kustantaa enemmän kuin vakiomuotoinen huollettu tietokone.

Jos käytetyt koneet eivät ole juuri se oma juttu, autan myös tietokoneen ostamisessa. Kiinnostukseni elektroniikkaa ja tietotekniikkaa kohtaan pitävät huolen siitä, että olen aina perillä uusimmasta teknologiasta ja uusimmista tietokone-, puhelin- ja tablettimalleista.

Asiakkainani on tällä hetkellä yksityishenkilöitä ja pienyrityksiä. Tarjoan jokaiselle asiakkaalleni henkilökohtaista ja joustavaa palvelua, jossa toimitaan asiakkaan etu ensimmäisenä. Keväällä 2018 ymmärsin, että suuri osa toimintaani on ollut opastaa ihmisiä erinäisten laitteiden kanssa. Siispä uusimpana toimintana tarjoan tietokoneiden, tablettien ja puhelinten käyttökoulutusta.