Onko koskaan tullut tilannetta vastaan, että olet kävellyt elektroniikkaliikkeeseen, etkä ole osannut valita minkä laitteen ostaisit? Myyjä yrittää tuputtaa kalleinta laitetta, etkä ole varma mitä ominaisuuksia laitteesta edes käytät. Tietokoneen ostaminen ei aina ole helppoa.

Eräässä tapauksessa henkilö oli ostanut uuden kannettavan tietokoneen. Hän oli maksanut kannettavasta tietokoneesta 200 euroa enemmän, kuin halvin vastaavan koneen myyntihinta. Tässä tapauksessa ostoapupalvelumme olisi tullut asiakkaalle edullisemmaksi, kuin toteutunut tietokoneen ostaminen.

Ostoapupalvelu auttaa juuri tällaisissa tapauksissa. Tiedän ja löydän aina edullisimman laitteen kaikille käyttötarpeille. Ymmärrän, ettei jokainen tarvitse tuhannen euron kannettavaa tai puhelinta. Laite kannattaa mitoittaa siihen kohdistuvan käyttötarpeen mukaan, mutta kuitenkin siten, että sitä voi käyttää mahdollisimman pitkään. Halvimpien laitteiden suorituskyky on monessa tapauksessa alimitoitettu. Tästä syystä suosittelen usein pysymään erossa kaikkein halvimmista laitteista.

Tarkoituksenani on tehdä tietokoneen ostaminen mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi prosessiksi juuri sinulle.

Ostoapupalveluun kuuluu:
1. Laitteen käyttötarkoituksen selvittäminen
2. Vaihtoehtojen etsiminen ja vertailu
3. Vaihtoehtojen esittäminen asiakkaalle ja asiakkaan päätös
4. Tietokoneen, tabletin tai puhelimen nouto ja mahdollinen asennus
5. Laitteen luovutus asiakkaalle

Ota yhteyttä ja autan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan älylaitteen. Palvelun hinta on 65 euroa (sis. ALV24%).

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi