Digilaitteiden ostoapu

Onko sinulle koskaan tullut tilannetta vastaan, että olet kävellyt elektroniikkaliikkeeseen, etkä ole osannut valita minkä laitteen ostaisit? Myyjä yrittää tuputtaa kalleinta laitetta, etkä ole varma mitä ominaisuuksia laitteesta edes käytät. Digilaitteen ostaminen ei aina ole mukavaa, eikä jokaisella ole tietoja jokaisen laitteen ominaisuuksista. Entä jos ostaa huonon laitteen, tai maksaa jostain liikaa?

Viime syksynä eräs henkilö oli ostanut uuden kannettavan tietokoneen. Hän oli maksanut kannettavasta tietokoneesta 200 euroa enemmän, kuin mitä toinen liike myi vastaavaa tietokonetta. 

JJJ – Solutionsin ostoapupalvelu olisi tullut asiakkaalle edullisemmaksi, kuin tuon kertainen tietokoneen ostaminen ilman apua.

JJJ - Solutions Digilaitteen ostoapu kuva

Ostoapupalvelu auttaa juuri tällaisissa tapauksissa. Tiedän ja löydän aina edullisimman laitteen kaikille käyttötarpeille. Ymmärrän, ettei jokainen tarvitse tuhannen euron kannettavaa tai puhelinta. Laite kannattaa mitoittaa siihen kohdistuvan käyttötarpeen mukaan, mutta kuitenkin siten, että sitä voi käyttää mahdollisimman pitkään. Halvimpien laitteiden suorituskyky on monessa tapauksessa alimitoitettu. Tästä syystä suosittelen usein pysymään erossa kaikkein halvimmista laitteista.

Digilaitteen valinnan tulee olla optimoitu siten, että ostettu laite on kustannustehokas ja samalla mahdollisimman pitkäikäinen. Laitteen tulee olla myös huollettavissa tulevaisuudessa. Kertakäyttöistä elektroniikkaa kannattaa välttää, sillä se tulee usein kalliimmaksi kuin laadukas, korjattavissa oleva tekniikka. Usein halpa ja hyvä ovat kaksi eri digilaitetta, mutta tämä riippuu aina käyttötarkoituksesta.

Tarkoituksenani on tehdä tietokoneen ostaminen mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi prosessiksi juuri sinulle.

Ostoapupalveluun kuuluu:
1. Laitteen käyttötarkoituksen selvittäminen
2. Vaihtoehtojen etsiminen ja vertailu
3. Vaihtoehtojen esittäminen asiakkaalle ja asiakkaan päätös
4. Tietokoneen, tabletin tai puhelimen nouto ja mahdollinen asennus
5. Laitteen luovutus asiakkaalle

Ota yhteyttä ja autan sinua valitsemaan juuri sinulle sopivan älylaitteen. Palvelun hinta on kiinteä 65 euroa per kerta (sis. ALV24%).
Palvelu on kotitalousvähennyskelpoinen.

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi