Nettisivujen rakentaminen ja optimointi

Nettisivut ovat yksi eniten etsityistä asioista yrityksillä. Ne voivat toimia käyntikorttina, esitellä toimintaa tai parhaassa tapauksessa ne myyvät yrityksen tuotteita tai palveluita. Miten tahansa, on tärkeää että sivut on tehty huolella ja että niillä oleva tieto on oikeaa ja ajankohtaista.

Sivut antavat nopean ensivaikutelman yrityksestä ja sen toiminnasta. Molempien laadusta puhumattakaan. Nettisivujen laatu kääntyy helposti yrityksen toiminnan laadun arvioinniksi. Hyvät sivut parantavat tilannetta, ja huonot pahentavat sitä. Nettisivujen kanssa pitää huomioida, että vain budjetti on rajana. Sivut on mahdollista toteuttaa edullisesti, mutta niihin on mahdollista upottaa myös kymmeniä tuhansia euroja. Tämä kaikki riippuu siitä, mitä sivustolta halutaan, miten se toteutetaan ja kuka sen toteuttaa. Hyvää tulosta on mahdollista saavuttaa myös edullisesti, mutta halpa ja hyvä ovat usein kaksi eri asiaa.

Sivuja rakennettaessa on tärkeää, että niistä tehdään mahdollisimman selkeät asiakkaalle. Ylimääräiset klikkaukset eivät ole asiakkaiden suosiossa, vaan sivujen tulee olla helposti ja yksinkertaisesti navigoitavissa. Sivujen sisällön laatu on tärkeää ja yrityksen tulee tarjota hyötyä asiakkaalle sivustolla vieraillessa. Laadukas sisältö on myös helpompaa hakukoneoptimoida, kuin laaduton.

Alla sivustoja, jotka JJJ – Solutions on rakentanut ja/tai optimoinut:

Digiopetus.fi

JJJ – Solutions toteutti aputoiminimensä Pirkanmaan Digiopetuksen nettisivut. Sivut ovat onepager, jolla on esiteltynä tärkeimmät palvelut ja niiden hinnat. Sivustolle toteutettiin muutama kevyt animaatio sisällön esille tuomiseksi.

Digitaitajaksi.fi

JJJ – Solutions toteutti yhteistyöyrityksensä Digitaitajaksi Oy:n nettisivut. Digitaitajaksi Oy tarjoaa digilaitteiden ryhmäopetuskursseja yrityksille ja näiden asiakkaille. Tarkoituksena saada jokainen digitaalisten palveluiden piiriin. Sivut ovat multipager, jotka sisältävät tietoa yrityksen toiminnasta ja tarjoomasta.

OmaDigi.fi

JJJ – Solutions toteutti OmaDigin nettisivut. OmaDigi tarjoaa tablettien ja muiden älylaitteiden ryhmäopetuskursseja yksityisasiakkaille. Rakenteilla on myös verkko-oppimisympäristö digiasioiden opettelemiseen. Sivut ovat multipager, jossa esitellään yrityksen tarjoomaa ja toimintaa.

Elmox.fi

JJJ – Solutions toteutti ElmoX Oy:n nettisivut. ElmoX Oy on erikoistunut verokonsultointiin ja verosuunnittelupalveluihin. Sivut ovat multipager, jossa esitellään yrityksen tarjoomaa ja toimintaa. 

Tummennuskalvot.fi

JJJ – Solutions optimoi Tummennuskalvot.fi verkkokaupan. Optimoinnilla saavutettiin paremmat latausnopeudet sivustolle. Nopeuslisä oli huomattava ja Google PageSpeed Insights antoi sivustolle reilusti paremman arvon optimoinnin jälkeen.

Yliteippaus.fi

JJJ – Solutions optimoi yliteippaus.fi verkkokaupan. Optimoinnilla saavutettiin paremmat latausnopeudet sivustolle. Nopeuslisä oli huomattava ja Google PageSpeed Insights antoi sivustolle reilusti paremman arvon optimoinnin jälkeen.

Solfilmshoppen.se

JJJ – Solutions optimoi solfilmshoppen.se verkkokaupan. Optimoinnilla saavutettiin paremmat latausnopeudet sivustolle. Nopeuslisä oli huomattava ja Google PageSpeed Insights antoi sivustolle reilusti paremman arvon optimoinnin jälkeen.

Windowfilm24.eu

JJJ – Solutions optimoi solfilmshoppen.se verkkokaupan. Optimoinnilla saavutettiin paremmat latausnopeudet sivustolle. Nopeuslisä oli huomattava ja Google PageSpeed Insights antoi sivustolle reilusti paremman arvon optimoinnin jälkeen.

Bosa.fi

JJJ – Solutions tuotti tamperelaisen Akateemisen Olutseuran – Bosan verkkosivut. Sivut ovat multipager, joilla esitellään seuran toimintaa. Bosa pyrkii edistämään tamperelaista olutkulttuuria, mutta sen jäseniksi on tervetullut kuka tahansa opiskelija, mistä päin Suomea vain.