www.digiopetus.fi avattu! Tarjoamme digiopetusta jokaiselle iästä riippumatta. Ymmärrettävää digiopetusta Tampereen alueella.

YksityiskoulutusRyhmäkoulutus

Usein oletetaan, että tietokoneiden, tablettien ja puhelinten käytön osaaminen on itsestään selvyys kaikille. Näin ei ole, eikä tarvitse olla. JJJ – Solutions tarjoaa käyttökoulutusta jokaiselle käyttöjärjestelmälle aina peruskäytöstä hieman edistyneempään käyttöön. Opetamme myös tablettien ja puhelinten toimintaa.

Internet on loistava, ja tänä päivänä myös nopein keino saada tietoa erilaisista asioista. Internetin avulla on mahdollista varata muun muassa matka- tai vaikka teatterilippuja. Internetistä on mahdollista löytää myös eri paikkojen aukioloajat tai varata vaikka lääkäriaika. Myös suuri osa ihmisten pankkiasioista voidaan hoitaa internetin avulla ilman jonotusta tai ajanvarauksia.

Tärkeä asia ymmärtää on, että internet ei hyödyllisyydestään huolimatta ole vaaraton ympäristö. Nykyaikana käyttäjät kohtaavat erilaisia haasteita esimerkiksi virusten, verkko- ja sähköpostihuijausten muodossa.

Yksityis- ja ryhmäkoulutuksissamme painotetaan aina maalaisjärjen käyttöä internetissä, sekä kerrataan turvallista toimintaa teknisten laitteiden kanssa. Nykyaikana tietotekniikan käyttäjien tulee olla perillä mahdollisista vaaroista, jotka voivat vahingoittaa yksityisyyttä ja altistaa jopa vakaville taloudellisille vahingoille.

Palvelumme sopii muun muassa seniori-ikäisille, jotka haluavat oppia tietotekniikan työkaluista, tai edistyneemmille käyttäjille jotka haluavat kehittää tietämystään melkeinpä minkä tahansa älylaitteisiin liittyvän asian osalta.

Yksityiskoulutus

Yksityiskoulutuksessa pureudutaan aina tiettyyn aihealueeseen. Asiakkaan oma tavoite otetaan tunnin tavoitteeksi. Yksityiskoulutuksessa voidaan opetella asioita yksilöllisesti aina alkeista edistyneempään käyttöön asti. Tarjontamme sisältää koulutusta niin tietokoneelle, tabletille kuin älypuhelimellekin.

Käyttämälläsi laitteella tai tietokoneesi käyttöjärjestelmällä ei ole väliä. Opetamme lähes kaikkien mahdollisten käyttöjärjestelmien perusteita ja yleisimpien Windows, MacOS ja Linux versioiden edistyneempää käyttöä. Puhelinten ja tablettien kohdalla opetamme Android, iOS ja Windows Phone ohjelmistojen käyttöä. Koulutus tapahtuu aina asiakkaan toiveiden ja taitotason mukaisesti.

Katso lisää yksityiskoulutuksestamme täältä.

Ryhmäkoulutus

Käyttökoulutuksemme ovat yksi keino taistella ikäihmisten digisyrjäytymistä vastaan. Esimerkiksi sähköpostin käyttö on yksi nopeimpia ja helpoimpia tapoja olla yhteydessä sinulle lähimpiin ihmisiin. Toinen erinomainen keino olla yhteydessä toisiin ihmisiin on tietokoneella, tabletilla tai puhelimella käytettävä videopuheluohjelma, esimerkiksi Skype tai Whatsapp. Aloittelijalle näiden sovellusten käyttö voi ensi alkuun tuntua hankalalta. Tästä syystä haluamme tarjota koulutusta, joka auttaa sinua olemaan yhteydessä läheisiisi ja muihin henkilöihin nopeasti ja turvallisesti.

Peruskäyttöopetuksen kurssilla sinun ei tarvitse osata mitään tietokoneista, tableteista, älypuhelimista tai niiden käytöstä. Neljän tunnin kurssimme jälkeen tietokoneen peruskäyttö on varmasti hallussa.

Myöskään ryhmäkursseilla käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmällä ei ole väliä. Perustaito-opetuksemme kattaa kaikki käyttöjärjestelmät.

Katso lisää ryhmäkoulutuksistamme täältä.

Yksityis- ja ryhmäkoulutukset voi tilata joko puhelimella tai sähköpostitse:

Jarmo Hirvonen
+358 50 5500 209
info@jjjsolutions.fi